Si Tinggi Lampai
Owner



Hello Alls! Judge me , and I'll prove you wrong , tell me what to do , and i'll tell you off . Say i'm not worth it ? And watch where i'll end up , Call me bicth ? And i'll show you one , Fuck me over ? And i'll do it to you twice a bad . all me crazy ? But you really have no idea ..

Navigation

Diary About Links Stuff

Listen


Credit Time

Template by : Ainna Zieyha
Basecodes by : Liyana Aina
Background : Ainna Zieyha
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Allah jaaa tau :">
Wednesday, 22 January 2014 | 06:08 | 0 comments

Hai assalamualaikum dunia. haiiiii ! weh hai ! hahahaha. hai hai. ya Allah, rindunya kat belog auniii :'( sumpahh tadak masa nak update. gilaaa, cemana nak sempatnyaa pungg. hahahaha. bayangkan laa weh. AHAD SELASA KHAMIS JUMAAT. tusyen tusyen. gila apakkk. hahaa. penat pungg penat. tapi nak buat cemana. usaha tangga kejayaan. cewahhh. prepare untuk tuuu. tuuuu untuk next yearr tuuu. ya Allah. auni ambik sains tulen. gilaaa struggle ah takkan nak nganga kut. hahaha. takpalaaa. penat sikit jaaa. bak kata pepatah. BERAKIT RAKIT KE HULU, BERENANG RENANG KE TEPIAN, BERSAKIT SAKIT DAHULU, BERSENANG SENANG KEMUDIAN. acewahhh. tediiaaaa :3 hahaha. berpalsampahh pulak en en .hahaha oppp oppp. mai nak story sikit pasai tuu subjek subjek buat aku feeling ,buat aku mental. hahaha. memang tangkap leleh ah weh. nih haaa auni stress betoi dengan subjek tuu subjek apani addmath .gilaa bilaa ada test jaa mesti muka jadi tenuk. apak ahh ingat senang? mcm nak putuih urat otak. hahaha memang sempoi ahh. mcm makan maggi asam laksa. haha dak dak. ish merapu apa tetaw. haaa second subjekk. fizik, yaa rabbi. auni nii. stai bukan suka hat number number. fizik math dgn addmath memang out of service. auni tetaw laa jadi lagumana .ishh. memang piauww ahh. hahaha. tapi bilaa hat kimiaa dgn biologi. minat gila gila gila gila .eshh. sumpah syok belajaq biologii. rasa mcm ketagih. haha muhong. dakdak. rasa mcm best laaa. mcm masuk dlm jiwa nii. ingat kan sains tulen susah. betoi laa mama kata, TAK KENAL MAKA TAK CINTA. cewah cewah. ayatt malam nii. besalah. ayat budak baru habes homework :3 best ! emmm sat sat. mai mai nak sambung ceritaaa pasai ambition auni. cewah ambitious gilosss ah. kitee emm kitee ni kitee nak jadi Dr. pakar sakit puan. sebabbbb bila buat research balikkk, ramai jgk ahh Dr. pakar sakit puan terdiri dari lelaki lelaki macho .cewah idaman malaya laa konon. tu laaa pasai kan. segan laa weh. kiteee ni kan perempuann. takkan nak beranak naksuruh Dr. lelaki yg macho tu sambut xD tadak laaa. auni teringin nak jadi Dr hat sambut baby tuuu. once upon a time.. hahah dakdak. one day i will be Dr berjaya menyambut sebanyak baby yg boleh :') insyaAllah. kalau result SPM nanti cun melecunn ,tip top. emm teringin nak sambut belajar dekatt RUSIA. best woh woh :3 emm so, semangat berkobar kobar laaa nih. haha. then, balik Malaysiaaa nakbukak satu pusat untuk wanita wanita hamil bersalin laaa kan. cewahh. mcm best jehh. auni sanggup korbankan semua untuk cita cita auni. wish me the best.. xoxo cewahh. okay.second story about last week. nahareyyyyy accident. rabak mukaa weh. memang ish memang ishh. memang rabak muka siku lutut semua. alhamdulillahh. this week kembali normal sikit. haha. alhamdulillah. padan muka. selekoh tajam ajet kona baring. memangg tau laa langit tinggi ka rendah. okay okay. ite nantok. eeee k ah weh weh semua. auni mengantok. tomorrow never die, that's all for now. next timee kiteee update lagi okay? hahaha 

xoxoxo

assalamualaikum

bye. tc :))


A very long journey
Tuesday, 24 December 2013 | 00:06 | 0 comments

Hai and assalamualaikum. saya selaku perdana menteri ke lapan belas . tak tak tak. silap pula T.T act, nak story mory pasal result yg cun melecun pala apak apa entah .hahahah. takdak la cun sangat, tapi alhamdulillah la kan? takat takat jarang pi sekolah, buku pun haram tak baca xD okay.

 first, result gua emm 3A 5B .alahamdulillah laaa, banyak tu ja mampu, mama and abah okay jew yg tak okay tu aku. hahaha okay ja laaa. ramai yg bagi sokongan moral moral dan moral. depa cakap PMR takberapa nak penting sangat pun. kata nyo laaaa. gue sih ngak tahu. tapi beneren kok ngak penting. yg gue pelikkin apa an sih rame bangek yg ngucapin congrats .weii ishh. silap pi cakap indon. hahahaha. dakdakdak. masa depan masih panjang. sangat sangat panjang. teramat panjang .thats why tajuk tu a very long journey. long long long. whatever. okay okay, fokus kepada tajuk utama nye pun. utama nye pun itu tahun depan nye pun entah nye pun nak ambik aliran apa nye pun, ramai suruh ambik nye pun akaun pun kate nye pun kakak boleh ajar nye pun. hahahaha nak ambik sains takut menganga ja tengah jalan. wei wei bukan takberani nak ambik risiko, tapi takberapa nak berani menghadapi cabaran cabaran yg boleh merosakkan masa depan ku ini. auni bukan apa, masa depan kan penting. well im telling the truth. acewahhh speaking pulok xD okay okay, cemni laaa. apa pun jadi hadapi dgn tenang. wah wah. auni bukan apaa.auni bukan apa lagi target tuuu dah ada. ish bukan tadak, ada. insyaAllah. dgn sokongan dan dorongan moral aicehh insyaAllah :)

second, memandangkan kehidupan semakin hari semakin mencabar. AUNI NAJIHAH BINTI NOR AZMAN mengambil keputusan untuk terus dan terus tinggal bersama ayahanda dan bonda tercinta, bukan apaa. nak masuk asrama pun mcm cannot go jaa, kalau dpt result elok pun ,tadak maknanya nak asrama bagai -.- auni isi satu sekolah ja haritu, tu pun SBPI hahahaha. kemaih cendoi baq hianggggg -.- sebenarnya memang dok doa bagi dpt hat besa besa. yalaaa kalau dpt elok kena pi dok asrama, takmau aihh. hahahaha

third, TAHUN BARU SEMANGAT BARU AZAM BARU hahaha selalu dah dengarkan? ek elehhh, masuk tawal tahun semangat mcm apa jaaa, bila tengah tahun hahaha mai dah penyakit malas, lepastu hujung tahun ceyy semangat sikit sbb nakcuti lepastuuu next year SPM ,tediaaaa. cepat masa berjalan. taksempat nakmain masak masak dah nak SPM .sadisssssss. gilaaa ah SPM baru auni nak all out, hat belajar dari 5 tahun sampai 17 tahun xD hahahahaha apa apa pun, SPM memang nak do the best among the best, acewah semangat berkobar kobar wohhhh. insyaAllah aihh, usaha, doa , tawakal, rezeki tak kemana . cehhhh ajet pulak. 

lastly, congrate laa untuk kawan kawan hat pandai. dapat straight A semua tuuu :D hahaha. cuti tahun ni rasa freedom buat seketika sahajaa. ulang baca buat seketika sahaja. naik form 4 jangan harap nak bercuti cuti malaysia, ingat sempoi kut. hahaha. tahun ni? emmm selit laa sikit ceritaa pasal tahun ni eh? semua okay. tapi rasanya makin lama life auni makin complicated. ishhhh sebenarnya auni taksuka benda complicated ni. sbb tu bila auni sendiri complicated auni macam, emmmm i hate my self and i want to die. gilaaaa cuti yg penuh dgn lifeless. hahaha lifeless laa jgk kadang kadang sampai seharian kat rumah. besalah tuu, sekali sekala jadi suri rumah tangga. hahahahahaha. dah macam ayat mak org jaa aku baca -.- kat sini jaa kut, em em em em 


bye.

 thanks for reading 

xoxoxo 

assalamualaikum :))))